Het team

Jeroen Walraven

Auteur

2008, Jeroen is op dat moment algemeen directeur van Dorel Nederland en wordt uitgedaagd door CEO’s van verschillende andere bedrijven om zijn aanpak wat betreft het realiseren van een uitgezette koers een keer op papier te zetten. De aanpak spreekt iedereen zeer aan en heeft geleid tot prachtige resultaten voor Dorel. Voordat Jeroen bij Dorel begon, had hij deze aanpak ook al toegepast bij Philips Semi-conductors (nu NXP), Assembléon en Dow Chemicals. En deze aanpak heeft bij deze bedrijven ook geleid tot prachtige resultaten

Peter van Rheenen

Auteur

Peter past de methode toe in zijn dagelijkse werk in zijn rol als manager innovatie. Ook complexe programma’s bij EVO heeft hij aan de hand van deze methode opgezet. Daarnaast hij gebruikt de methode bij de trainingen en workshops die EVO voor bedrijven uit binnen- en buitenland uitvoert. Hij spreekt dagelijks met zowel management als medewerkers van bedrijven die worstelen met veranderingen.

 

 

.

Joey Verwey

Concept & Ontwerp 

Aan het roer van Daily Creations staan de twee kapiteins Jasper Griepsma & Joey Verwey. In 2012 aan elkaar voorgesteld en sindsdien een onafscheidelijk zakelijk duo. Met hun gezamenlijke chemie hebben ze het voornemen de markt eens flink op te schudden. Daily Creations ontwerpt en bouwt gebruikersvriendelijke digitale producten. Dit ernstig creatieve duo verzinkt niet in bits en bytes maar snapt hoe je de mens achter het scherm moet bereiken én raken.Speciaal voor de bedrijfsnavigator stapten ze even uit de online wereld en namen de verantwoordelijk voor de vormgeving, met dit prachtige boek als eindresultaat!

Jasper Griepsma

Concept & Ontwerp

Aan het roer van Daily Creations staan de twee kapiteins Jasper Griepsma & Joey Verwey. In 2012 aan elkaar voorgesteld en sindsdien een onafscheidelijk zakelijk duo. Met hun gezamenlijke chemie hebben ze het voornemen de markt eens flink op te schudden. Daily Creations ontwerpt en bouwt gebruikersvriendelijke digitale producten. Dit ernstig creatieve duo verzinkt niet in bits en bytes maar snapt hoe je de mens achter het scherm moet bereiken én raken. Speciaal voor de bedrijfsnavigator stapten ze even uit de online wereld en namen de verantwoordelijk voor de vormgeving, met dit prachtige boek als eindresultaat!

 

Walraven Management | de zegge 5, 5591 TT Heeze

BTW: NL 8500.60.382.B01 | KvK: 51505495 info@debedrijfsnavigator.nl | 06 24 38 24 79